Din partner indenfor rådgivning, løsninger og service

Blåvand VVS & EnergiTeknik ser VVS- og energiområdet som mere end bare rør, vandhaner og spændebånd. Vi skal i samarbejde med vores kunder skabe den bedste komfort i bygningen, sikre bæredygtige løsninger, der hjælper miljø og klima, samt spare kunden for unødvendige omkostninger til energi, varme, vand, m.v.

Med udgangspunkt i en traditionel VVS-virksomhed har vi en stolthed i vores gode håndværk, som vi viderefører i de moderne og komplekse energiopgaver. Samtidig lægger vi stor vægt på personlig betjening samt give vores kunder kompetent rådgivning, der er nede på jorden og særdeles forståelig. Godt nok er meget teknologi i boliger og bygninger blevet meget avanceret, men vi formår at give kunden de klare fordele.

Vi har et ansvar for at give jer det bedste grundlag til at vælge de rigtige løsninger samt efterfølgende sikre, at de fungerer i utallige år fremover. Derfor kalder vi os selv for ”partner” med jer, da vi alle har en interesse i kost-effektive og bæredygtige løsninger, der er baseret på en grundlæggende respekt for vores fælles klima og fælles omgivelser.

om os background image